Вітамін А

Модератори: troeto4ie, osvita, Ната

Вітамін А

Повідомлення Макасин 25 березня 2023, 00:03

Привіт. Хто розбирається у вітамінах? Для чого вітамін А потрібен організму? Мені порадили поприймати його для підтримки здоров'я очей. Але чи дійсно допомогає вирішити певні проблеми вітамін?
Макасин

Повідомлення: 258

Re: Вітамін А

Повідомлення dapar 25 березня 2023, 00:09

Привіт! Вітамін А є дуже важливим для організму, оскільки він необхідний для підтримки здоров'я очей, шкіри та слизових оболонок.
Він також підтримує імунну систему та є важливим для росту та розвитку.
dapar

Повідомлення: 146

Повідомлення Макасин 25 березня 2023, 00:12

dapar написав:Привіт! Вітамін А є дуже важливим для організму, оскільки він необхідний для підтримки здоров'я очей, шкіри та слизових оболонок.
Він також підтримує імунну систему та є важливим для росту та розвитку.

Ок, дякую вам за відповідь. А які продукти є джерелами вітаміну А? Чи можливо просто переглядом харчування покращити стан? Якщо знаєте, підкажіть, будь ласка.
Макасин

Повідомлення: 258

Повідомлення dapar 25 березня 2023, 00:21

Вітамін А міститься в різних продуктах, таких як м'ясо, риба, молоко, яєчний жовток та овочі, зокрема морква, кабачки та шпинат. Зараз аптеки також пропонують вітаміни А в різних формах, таких як капсули та жувальні таблетки.
Ви можете замовити вітамін А онлайн, наприклад, в аптеці Подорожник, де є великий вибір вітамінів, ліків та косметичних засобів за доступними цінами. Якщо вам лікар призначив цей вітамін, тоді треба його поприймати.
Зображення
dapar

Повідомлення: 146

Повернутись в Вітаємо з відкриттям форуму ДОН

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей